Æg i kokotte med laks

Sådan gør du

Til 6 kokotter (portionsskåle):

Læg en tsk fuld fromage frais og en knivspids krydderurte i hver kokotte.
Læg 1/3 af en skive laks skåret i strimler ovenpå samt et æg.
Sæt kokotterne på en sauterpande fyldt med kogende vand, som et slags vandbad.
Læg låg på, og lad det koge ved jævn varme i 3-5 min.
Laksen kan også erstattes af skinke, tørret oksekød eller hver anden form for
protein efter behag.

 

Noter

Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais

 

6 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad, Frokost, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.