Til 6 kokotter (portionsskåle):
Læg en tsk fuld fromage frais og en knivspids krydderurte i hver kokotte.
Læg 1/3 af en skive laks skåret i strimler ovenpå samt et æg.
Sæt kokotterne på en sauterpande fyldt med kogende vand, som et slags vandbad.
Læg låg på, og lad det koge ved jævn varme i 3-5 min.
Laksen kan også erstattes af skinke, tørret oksekød eller hver anden form for
protein efter behag.
Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais
6 prs. 15 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Fisk og skaldyr |