Æggekage med laks og tun

Sådan gør du

Hak løget og steg det på panden til det bliver gennemsigtigt. Skær laksen i små skiver.
Pisk æg, hvidløgspulver, salt og peber og tilføj tun, laks og løg og rør det hele så sammen, hvor du derefter steger det på panden ved svag varme.

 

 

 

1 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

T
2016-09-17 18:41:39
Er det til fase 1? Må der bruges løg der?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-09-21 16:56:06
Løg må bruges som smagsgiver i fase 1, dvs. en meget lille mængde. I denne opskrift brug i halvdelen af det der fremgår af opskriften.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.