Hak løget og steg det på panden til det bliver gennemsigtigt. Skær laksen i små skiver.
Pisk æg, hvidløgspulver, salt og peber og tilføj tun, laks og løg og rør det hele så sammen, hvor du derefter steger det på panden ved svag varme.
1 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |
T
2016-09-17 18:41:39 |
Er det til fase 1? Må der bruges løg der?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-09-21 16:56:06 |
Løg må bruges som smagsgiver i fase 1, dvs. en meget lille mængde. I denne opskrift brug i halvdelen af det der fremgår af opskriften.
|