Æggekage med rejer

Sådan gør du

Pisk æg sammen med persille, salt og peber og tilføj derefter rejerne.
Steg ved svag varme. Hæld citronsaft over, lige inden den serveres.
Det er så lækkert! 

 

 

 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Verdensbedstemormor
2019-07-13 07:45:50
Denne æggekage er super god i de små bakker på en rattelet ( ved ikke om det er stavet korrekt ) men denne æggekage err virkelig lækker. 👍👍
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.