Æggekage med skinke og forårsløg

Sådan gør du

Pisk æg og æggehvide sammen med peber og salt, vend derefter havreklid i og lad massen derefter hvile, imens du pensler dit tærtefad med lidt olie.
Snit forårsløg i ringe (også det grønne) og skær skinken i tynde strimler.

Hæld æggemassen over i fadet, drys skinkestrimler og forårsløg ringene i, så dette er spredt i hele tærten. Lad den hvile indtil ovnen er varm.
Tænd ovnen på 200 grader.

Lige inden tærten kommes i ovnen, drys frisk hakket oregano, karryurte og citronmilisse over til ekstra smag og duft.
Bag i varmluftsovn i ca 30 min.

Hvis opskriften bruges til angrebsfasen eller proteindage, vær opmærksom på at mængden af forårsløg skal være en del mindre.
Kom evt. mere skinke i og mindre forårsløg i.

Kan bruges som mellemmåltid, som tilbehør eller som et måltid alene.

Noter

Uden havreklid til LCHF

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Svinekød

Elisa
2015-11-09 13:52:32
Man kan også lave den på panden, det synes jeg giver en bedre smag! Altså simpelthen bare på panden og så låg på, på medium varme! Det er super lækkert - man kan eventuelt tilføje lidt kylling oveni!
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.