Æggemuffin med tomat, kål og feta

Sådan gør du

Opvarm ovnen til 175 grader.
Hak løget og steg det i olien over middelvarme 4-5 minutter.
Tilsæt hakket grønkål og tomater skåret i tern og steg, til kåle falder sammen.
Tilsæt hakket hvidløg, 1 nip salt og peber. Fordel nu det stegte i to store smurte muffinsforme.

Pisk æg, mælk, havreklid og smuldret feta sammen. Kryder med salt og peber. Hældes over fyldet.
Bages midt i den varme ovn i ca. 25 min. eller til æggemassen er stivnet.
Tag dem ud af ovnen og lad dem stå i ca. 10 min., inden de tages ud af formene.

Et lille tip: I retten indgår der tolererede fødevarer: olie og fetaost. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst to om dagen.
Den tolererede mængde olie er 1 tsk pr. person, og fetaost (max 7%) er 30 g pr. person.
 

Noter

På LCHF undlad havreklid og brug almindelig fetaost

På Streng LCHF erstat også mælk med fløde

1 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt)
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.