Opvarm ovnen til 175 grader.
Hak løget og steg det i olien over middelvarme 4-5 minutter.
Tilsæt hakket grønkål og tomater skåret i tern og steg, til kåle falder sammen.
Tilsæt hakket hvidløg, 1 nip salt og peber. Fordel nu det stegte i to store smurte muffinsforme.
Pisk æg, mælk, havreklid og smuldret feta sammen. Kryder med salt og peber. Hældes over fyldet.
Bages midt i den varme ovn i ca. 25 min. eller til æggemassen er stivnet.
Tag dem ud af ovnen og lad dem stå i ca. 10 min., inden de tages ud af formene.
Et lille tip: I retten indgår der tolererede fødevarer: olie og fetaost. Tolererede fødevarer må du få fra fase 2 og højst to om dagen.
Den tolererede mængde olie er 1 tsk pr. person, og fetaost (max 7%) er 30 g pr. person.
På LCHF undlad havreklid og brug almindelig fetaost
På Streng LCHF erstat også mælk med fløde
1 prs. 40 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt) |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Morgenmad |