Æggepandekager

Sådan gør du

Pisk æg, æggehvider, havreklid og purløg sammen. Opvarm en slip let-pande og fordel nogle dråber olie på panden. Hæld halvdelen af æggemassen på en pande. Steg massen i 2-2½ minut på den ene side. Vend pandekagen og steg den i yderligere ½ minut på den anden side. Tag den af panden og steg endnu en pandekage af resten af æggemassen.
Fordel laks, krydderurter og skyr i klatter oven på pandekagerne. Rul dem sammen og servér.

2 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad

Birthe styrk
2015-02-20 19:19:21
Hvis man ikke kan lide laks kan kylling eller skinkestrimler også bruges. Det har jeg brugt, da fisk ikke lige er min livret.
Nadja Hoffmann
2015-03-21 09:13:57
jeg kan ikke tåle gluten og mælk
Ditte Frandsen
2016-04-14 09:25:27
Hvor mange er der mad til i den potion?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-04-14 10:10:32
Den er beregnet til 2 personer, men det afhænger selvfølgelig af om det er det eneste man spiser og hvor meget man kan spise. Jeg kunne nok godt spise hele portionen alene men jeg spiser også gerne lidt mere end gennemsnittet
Missawesome
2019-01-31 20:37:04
Kan man godt spise dem kolde? 
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.