Bland det ene æg med en spsk vand og en tsk majsstivelse,
og lav en tynd omelet. Gentag proceduren med de resterende æg.
Smør fromage frais på hver omelet, drys med hakket purløg og ingefær, fordel
den hakkede røgede laks ovenpå, og krydr med peber.
Rul hver omelet stramt ind i køkkenfilm, og stil den i køleskab i 3 timer.
Skær dem derefter i skiver med en skarp kniv
3 prs. 3 t 15 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |
tanja larsen
2015-04-09 09:19:05 |
Er det til 1 person
|
virkus
2015-05-23 07:56:04 |
Hejsa, jeg kan se i Dukanbogen det er til 3 personer.
|