Æggerulle med røget laks

Sådan gør du

Bland det ene æg med en spsk vand og en tsk majsstivelse,
og lav en tynd omelet. Gentag proceduren med de resterende æg.
Smør fromage frais på hver omelet, drys med hakket purløg og ingefær, fordel
den hakkede røgede laks ovenpå, og krydr med peber.
Rul hver omelet stramt ind i køkkenfilm, og stil den i køleskab i 3 timer.
Skær dem derefter i skiver med en skarp kniv

 

 

3 prs. 3 t 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

tanja larsen
2015-04-09 09:19:05
Er det til 1 person
virkus
2015-05-23 07:56:04
Hejsa, jeg kan se i Dukanbogen det er til 3 personer.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.