En frisk og god slankeopskrift til grøntsagsdagene.
Hak agurk, forårsløg, hvidløg og halvdelen af koriander. Bland det med saft fra 1 citron, stjerneanis, vand, salt og peber og blænd det meget kort. Sæt på køl 45 minutter.
Bland saften fra den anden citron med tabasco og på en tallerken hæld det over rejerne. Sæt det på køl 30 minutter.
Rens rød peber for frø og sammen med rødløg skæres fine skiver.
Smag på agurkesuppen og tilføj evt. mere krydderi eller vand. Kom derefter suppen i 4 store glas og kom rødløg og peber ovenpå og til sidst 3 rejer og resten af den hakkede koriander.
Serveres straks.
4 prs. 1 t 40 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad |