Appelsinkage

Sådan gør du

Ovnen skal varmes op til 120 grader.
Skyl appelsinen under varmt vand, riv derefter så meget af skallen, at du opnår at få 2 tsk.
Pres efterfølgende appelsinen, og gem saften. Pisk ægget med de 10 g sødemiddel, indtil
blandingen er skummende og luftig.
Tilsæt majsstivelse, 3 spsk flydende sødemiddel og creme fraiche. Kom appelsinsaften og
den revne appelsinskal i, og bland det hele godt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt
i dejen. Kom dejen i en springform og bag den i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader Pynt evt med lidt appelsinskal.
 

4 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Mellemmåltider, Kage og dessert

Camilla
2016-01-09 08:54:15
Denne kage kan ikke anbefales!
britta lund
2016-01-26 07:17:00
Har også prøvet den. Ikke som at gå til bageren, men jeg kunne godt lide den.
Strutte
2016-07-25 16:14:46
Appelsin er "no go"
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-07-27 08:24:01
Appelsinsaft falder i gruppe med citronsaft (der mangler en opdatering af listen som kommer snart), hvor man må bruge det som smagsgiver. Derfor er opskriften lavet til 4 personer, så det bliver en minimal mængde man får.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.