Baconburger

Sådan gør du

Når burgerbollen skal laves, tages en skål og de skyr, æg og vand blandes med tørgær. Herefter blandes havreklid, hvedeklid, salt og skummetmælkspulver sammen med de våde. Dejen bliver delvist flydende. Lad dejen hæve i 10-15 min.
Hældes ud på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader i 10-15 min – burgerbollen er gylden når den er færdig.

Den hakkede oksekød laves til en stor bøf, der passer med størrelse på burgerbollen og steges. Kalkunbaconen steges.
Løg og asier skæres i små skiver.

Lav gerne noget paprika-løg dip til at smøre på bollen.

Skær bollen igennem med en urtekniv (så flækker den ikke), paprika-løg dip smøres på under- og overbollen. Ketchup, løg, asier ligges på overbollen, imens bøf og bacon ligges på underbollen. Burgeren lægges sammen og nydes sammen med en kold cola light.

På grøntsagsdage kan man tilføje lidt tomat og salat hvis man ønsker.

 

1 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Oksekød

Anne Andresen
2016-04-01 09:50:36
må man gerne spise alm. hakket okse kød?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-04-05 09:41:58
Ja, det skal bare være med lav fedtprocent
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.