Hak persille og 0,5 løg. Kødskiverne bankes flade. Drys peber og salt over. Læg en skive bacon over kødskiverne og drys hakket løg over. Rul skiverne med bacon og løg indeni og luk med kødnåle.
Brun rullerne i en gryde med lidt smør. Kom derefter fløde, fond og vand i. Lad gryden simre i omkring 40 minutter.
Efter 40 minutter tages "fulgene" ud og løgpuré (beskrevet nedenfor) tilsættes for at jævne sovsen.
Det andet løg hakket, steges i lidt smør på en pande, til de er møre, når de er begyndt at blive lidt brune og møre, kom en smule vand på panden. Bagefter blendes de med stavblender.
Smag evt. sovsen til med peber og salt.
Denne opskrift er kun til LCHF og ikke Dukan. Pga. en fejl i systemet vises den også på Dukan. Vi arbejder på at rette det.
4 prs. 1 t 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |