Bløde chokoladecookies

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Skrab vaniljestangen og brug kun det indvendige.

Rør alle ingredienserne grundigt sammen i en skål. Det er meget nemt at røre sammen. Sæt dejen i 4 – 6 store klumper på en bageplade med bagepapir. Tryk dem herefter flade til ca ½ cm højde.
Kagerne bages ved 200 grader på 2. nederste rille i den varme ovn i omkring 15 minutter.
Kagerne afkøles på en rist med bunden opad.

 

4 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.