Blomkålsfritter

Sådan gør du

Sæt en gryde over med 1 l. vand tilsat salt. Skyl blomkålshovedet og kom det i gryden når vandet koger.
Lad det koge i 10-15 min under låg, til det er mørt.

Klem alt vandet ud af det kogte blomkål i et rent viskestykke.
Ud af de 3 æg skal blommerne ned til blomkålen, mens hviderne piskes stive.
Blomkål, blommer, revet ost, lidt hvidløgspulver og citronpeber røres sammen med en elpisker.
Hviderne vendes i, og put derefter det hele op i en sprøjtepose med en storstjernetyl.
Sprøjt dem ud, som du vil have dem på bradepanden, sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.


 

Noter

Til LCHF benyt en fed ost

 

3 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad

Lene Bastrup
2015-08-24 08:40:58
Må man få blomkål i angrebsfasen?
Rikkes
2015-08-25 04:43:52
Nej dsv Lene
Christina Jensen
2015-08-25 14:09:28
Hvis man ikke må spise denne i angrebsfasen, hvordan kan det så være at den står listet som værende en af dem man gerne må? .. det er da lidt forvirrende
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.