Skær blomkålen i stykker og blend den sammen med æggehvider, salt og peber uden at mase det til puré.
Bred massen ud på en bageplade eller tærteform i 15-20min ved 180 grader
Tag bunden ud og kom fyld, oregano og chilipulver på.
På billedet er der brugt kalkunbryst, broccoli, tomat, aubergine og grøn peber. Men man kan bruge det fyld man ønsker.
Bag igen ved 180 grader i 10-15 min. Pas på det ikke tørrer ud
Man kan evt bruge hytteost ovenpå.
1 prs. 45 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood |
Bonzo
2017-10-14 09:14:18 |
Guf for øjnene og ganen. Bund bages lidt længere 3-5 for sprødhed.
|
Bonzo
2017-10-14 09:16:02 |
Guf for øjnene og ganen. Bund bages lidt længere 3-5 for sprødhed.
Spar ikke på krydderier, hvis du kan lide smag eller det skal være lidt 'hot' |