Bøf med tomatsauce og hokkaido fritter

Sådan gør du

Skær bacon i små stykker, hak forårsløg og hak guleroden og kom disse tre ting i en gryde sammen med olivenolie og lad det stege indtil løgene er blevet bløde.

Tilsæt herefter hakkede tomater, eddike, sødemiddel salt, peber og oregano og lad det simre i omkring 15 minutter.

Skær græskaret over og fjern kerner og indmad. Skær skiver på størrelse med almindelige pommes frites. Læg dem på en bageplade og drys lidt salt over.

Form oksekødet til to bøffer og drys lidt peber over dem. De brunes på begge sider på panden med lidt olivenolie.

Kom dem derefter i et ovnfast fad og kom tomatsaucen over. Drys osten over til sidst. Sæt fadet i ovenen ved siden af græskarfritterne.

Begge dele skal stå i 20 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn.

 

Noter

Til LCHF brug en fed ost og Stevia eller Erythritol sødemidler og også gerne kød med højere fedtprocent

1 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.