Bøf Tartar

Sådan gør du

Sørg for at bruge oksekød af god kvalitet til denne dukanopskrift.

Bland kød med 1 æggeblomme, sennep, hakket rødløg, hakket kapers, hakket persille, salt og peber.
Form det til en bøf.
Kom den anden æggeblomme ovenpå og drys med brøndkarse.
Når du er i angrebsfasen, så husk du højst må spise et halvt løg - da løg kun er tænkt som smagsgiver.

 

 

4 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.