Kødet afpudses og skæres i store tern – hamburgerryggen i mindre tern
Grøntsagerne skæres i små stykker eller skiver.
Oksefilet brunes i lidt olie i en gryde. Herefter tilsættes tern af rå hamburgerryg.
Oksefond og vand tilsættes og så skal det simre ved svag varme under låg i en lille times tid.
Herefter tilsættes gulerødder, forårsløg og champignon, og det skal simre videre i godt ti minutter.
Slutteligt, tilsættes rå asparges. De skal kun lige vendes med i retten, for så har de stadig “bid”, når retten serveres.
Fonden sies fra og blandes med mælk og jævnes med lidt brun Maizena sovsejævner (tolereret). En enkelt dråbe “Sød” runder lige smagen af.
2 prs. 1 t 20 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød, Svinekød |