En rigtig god forret med masser af proteiner til dukan kuren.
Denne carpaccio laves uden ost, da der bruges parmesan og der findes ikke en version med lavt nok fedt indhold (som vi kender) der kan bruges. Og der er ikke andre light oste, der har den rette smag til carpaccio.
Kødet skæres i meget tynde skiver og anrettes på en tallerken. Dryp lidt citron og olivenolie over. Vær opmærksom på at olivenolie først er tilladt fra fase 2. Riv også gerne lidt af skallen som drysses over. Drys derefter med salt og peber.
Bland rucula med lidt olivenolie og kom ovenpå.
Spis evt. med en skive ristet dukanbrød til.
Til LCHF kan der bruges parmesanost
1 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad |