Cheesecake

Sådan gør du

Bund:
Bland havreklid, c-flakes, æg, skummetmælk, 0,5 tsk. strø og vaniljeessens  til bunden og fordel dejen i en springform. Bag ved 200°C i ca. 15 min. Afkøl bunden.
Fyld:
Læg 5 blade husblas i blød i rigeligt koldt vand i 10 min. Rør smøreosten sammen med æggeblommer, yoghurt, vaniljepulver, revet citronskal, citronsaft og 4 spsk. strø.
Træk husblasen op af vandet sammen med det vand, der hænger ved. Smelt det i en lille skål over vandbad.
Afkøl husblasen lidt med en smule af ostemassen. Hæld derefter resten i og rør godt rundt.
Hæld ostemassen over den afkølede bund, og sæt kagen på køl minimum 1 time.
Gelé:
Læg 5 blade husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk derefter husblasen op af vandet sammen med det vand, der hænger ved.
Smelt det i en lille skål over vandbad.
Afkøl husblasen lidt med en smule af saften, og hæld derefter resten i den blandede saft under omrøring.
Hæld geléen ovenpå ostemassen og sæt kagen endnu en gang på køl i ca 1 time.

Du kan også bruge solbærsaft, jordbærsaft osv., lige hvad du har lyst til.
N.B. 1/4 kage giver den daglige ration havreklid.
 

4 prs. 3 t 5 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Mellemmåltider, Kage og dessert

Bonzo
2017-09-26 06:21:57
Min bund blev gummiagtig - ellers var alt hetl perfekt og smagen lækker.
Idéer til sprød bund, eller skal den blot bages lidt længere tid?
Vh Helle
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.