Den ene æggeblomme skal være rå og den anden skal koges. Brug evt. pasturiseret æggeblomme.
Mos den kogte æggeblomme og bland den rå æggeblomme i.
Hvidløg og chili rives og blandes sammen med resten af ingredienserne i. Styrken af aliolien afhænger selvfølgelig af hvilken type chili man anvender. Så benyt ikke de helt stærke typer, hvis man ikke er til en meget stærk sauce.
Til LCHF kan der benyttes græsk yoghurt i stedet for kvark og Stevia eller Erythritol sødemidler
2 prs. 10 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Dressing, dip, saucer |
welle
2017-01-30 08:10:55 |
Mums , den er god .
|