Chilisuppe med oksekød

Sådan gør du

Brun kødet og kom det på en tallerken.

Svits i samme gryde hakket løg, hakket hvidløg, hakket chili, gulerødder skåret i små stykker og peberfrugt skåret i små stykker. Tilsæt krydderierne.

Hæld bouillon, tomatpure og hakkede tomater i og lad retten småkoge til grøntsagerne er møre.

Blendes med en staveblender. (Kan også spises uden det er blendet.)

Kom kødet i suppen og lad retten simre yderligere til kødet er mørt.

 

4 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.