Chokoladebudding

Sådan gør du

Læg husblads i blød i kold vand i 5-10 minutter.

Varm mælken op til lige under kogepunktet.

Knug husbladsen for vand og lad den smelte direkte i den varme mælk.

Tilsæt kakao, kaffe og sødemiddel og rør rundt til klumperne er opløst.

Hældes på portionsglas og sættes på køl i mindst 4 timer, men gerne natten over.

Noter

Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler

2 prs. 4 t 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.