Kom alle ingredienser, på nær 4 spsk. creme fraiche light, i en skål og miks dem sammen med en elpisker.
Hæl dejen op i 5 glas/forme, som kan tåle mikroovn, og kom film (til mikroovn) over glassene.
Herefter sættes glassene i mikroovnen i 6 minutter på maks styrke.
Tag glassene ud af mikroovnen og vend kagen ud på et stykke køkkenrulle – tager kondensvandet og lad dem stå et par minutter.
Herefter serveres kagerne med en spsk cream fraiche.
Opskriften er meget dyr i tolererede da den indeholder ca. 10 stk. Så hvis man laver 5 kager, må man kun spise 1 om dagen og så har man brugt sine tolererede.
5 prs. 20 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Kage og dessert, Vegetar |