Chokoladekage i mikrobølgeovn

Sådan gør du

Kom alle ingredienser, på nær 4 spsk. creme fraiche light, i en skål og miks dem sammen med en elpisker.

Hæl dejen op i 5 glas/forme, som kan tåle mikroovn, og kom film (til mikroovn) over glassene.

Herefter sættes glassene i mikroovnen i 6 minutter på maks styrke.

Tag glassene ud af mikroovnen og vend kagen ud på et stykke køkkenrulle – tager kondensvandet og lad dem stå et par minutter.

Herefter serveres kagerne med en spsk cream fraiche.

Opskriften er meget dyr i tolererede da den indeholder ca. 10 stk. Så hvis man laver 5 kager, må man kun spise 1 om dagen og så har man brugt sine tolererede.

5 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.