Bland alle de tørre ingredienser. Dele æg. Pisk hviderne stive. Pisk fromage frais og blommer Vend blommer og fromage frais i hviderne forsigtigt. Bland de tørre ingredienser forsigtigt i æggemassen, 1 spsk af gangen.
Hæld op i en rund bageform.
Bag ved 175 grader i 40 min.
Chokocreme er ISIS mousse* (følg opskriften på pakken). Skær kagen over og læg den færdige mousse i.
Server med vanilje creme (kvark/fromage frais med lidt sød og vanilje pulver).
* Indholdet af kulhydrater og fedt i ISIS mousse er stort set, som i fedtfattig kakaopulver. Derfor anbefaler vi, at man bruger det som en tolereret med en begrænsning på 1 tsk per dag.
8 prs. 1 t
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Kage og dessert, Vegetar |
Strutte
2016-07-17 05:08:26 |
Super lækker kage. Vi bruger den mest til romkugler og får et par stykker, sammen med is.
( Is lavet af skyr, vanilleyoghurt, sød og aroma. Derefter en tur i ismaskinen) Smumf...... |
Lindus
2017-08-27 09:23:24 |
Hvordan lavede i romkugler ??
|
lhlangenge
2018-01-16 13:50:23 |
Der må altså være byttet om på noget i opskriften..... 6 tsk bagepulver........ den smager ganske forfærdeligt.... der skal 1,5 i af bagepulver og så 6 tsk kakaopulver ligh?
|