Chokoladekage med mousse

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser. Dele æg. Pisk hviderne stive. Pisk fromage frais og blommer Vend blommer og fromage frais i hviderne forsigtigt. Bland de tørre ingredienser forsigtigt i æggemassen, 1 spsk af gangen.

Hæld op i en rund bageform.

Bag ved 175 grader i 40 min.

Chokocreme er ISIS mousse* (følg opskriften på pakken). Skær kagen over og læg den færdige mousse i.
Server med vanilje creme (kvark/fromage frais med lidt sød og vanilje pulver).

* Indholdet af kulhydrater og fedt i ISIS mousse er stort set, som i fedtfattig kakaopulver. Derfor anbefaler vi, at man bruger det som en tolereret med en begrænsning på 1 tsk per dag.

 

8 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Strutte
2016-07-17 05:08:26
Super lækker kage. Vi bruger den mest til romkugler og får et par stykker, sammen med is.
( Is lavet af skyr, vanilleyoghurt, sød og aroma. Derefter en tur i ismaskinen)
Smumf......
Lindus
2017-08-27 09:23:24
Hvordan lavede i romkugler ??
lhlangenge
2018-01-16 13:50:23
Der må altså være byttet om på noget i opskriften..... 6 tsk bagepulver........ den smager ganske forfærdeligt.... der skal 1,5 i af bagepulver og så 6 tsk kakaopulver ligh?

 
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.