Chokoladekager med vaniljecreme

Sådan gør du

Kage: 6 spsk fromage frais, 4 spsk skummetmælk, 1 1/2 spsk flydende sødemiddel, 8 spsk havreklid, 4 spsk hvedeklid, 1 tsk bagepulver, 1 tsk kanel 2 1/2 spsk usødet kakao.
Alle ingredienser røres sammen og deles i 12 klatter på bradepanden - glat dem lidt ud og bag dem ved 200 grader i ca 10 min. Læg dem på en rist, til de er kølet af.

Creme: 6 spsk fromage frais, 2-3 dråber flydende sødemiddel, 1/2 tsk vaniljekorn.
Dræn fromage frais (fx i et kaffefilter) og rør ingredienserne sammen. Dræning af fromage frais er ikke indregnet i tilberedelsestid.

Kom creme mellem to kager, så man får en sandwich, som man kan se på billedet - Man må spise 1 1/2 i fase 2, også på rp dage.
På billedet er der revet 1/2 firkant af 86% chokolade (ikke tilladt). Men det er kun for synet.

De kan gemmes på køl i 2-3 dage og redde mange unødvendige kalorie på en hektisk eftermiddag.

 

12 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.