Lad væsken dryppe af silketofuen i 15-20 min.
Bland alle ingredienserne, på nær kakaopulver, sammen i en skål, og lad derefter chokolademassen hvile i 20 min. ved stuetemeperatur.
Tril derefter omkring 15 kugler, som rulles i kakaoen.
De opbevares i en beholder i køleskabet og kan holde i 4 dage.
4 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Mellemmåltider, Kage og dessert, Snacks og junkfood |
quila
2016-02-06 10:18:04 |
hvad er silketofu, og hvor kan det købes ?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-02-08 09:38:25 |
Det er en tofu der har en lidt blødere konsistens end almindelig tofu. Jeg kan se at matas har det i deres online butik. Ellers måske helsekostbutikker.
|