Chokolademousse

Sådan gør du

Kom vand og kaffe i en skål, rør godt rundt til kaffen er opløst.
Kom kakaopulver i skålen. Dæk skålen med alufolie,
Kom salt i æggehviderne, og pisk dem stive. Tilsæt fromage frais og vaniljepulver
og det hele røres godt sammen, til det er blevet en glat og sammenhængende masse.
Vend forsigtigt de piskede hvider i. Kom moussen i køleskab 2 timer inden servering.
 

 

Noter

På LCHF bruge creme fraiche i stedet for fromage frais

 

2 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Mellemmåltider, Kage og dessert, Snacks og junkfood

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.