Læg husblads i blød i 10 min. Knug den fri for vand, og smelt den i et vandbad. Lad køle let af.
Pisk hviderne helt stive. Riv citronskallen og pres saften ud af citronen.
Bland blommer med citronsaft, skal, sødemiddel og vaniljepulver.
Hæld forsigtigt den letafkølede husblads i hviderne mens du pisker. Pisk lidt og hæld derefter æggemassen i. Pisk lidt igen og hæld derefter fromage frais i.
Stil på køl i min. 2 timer.
Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler og erstat fromage frais med creme fraiche
1 prs. 2 t 20 minFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Kage og dessert |
britta lund
2016-01-26 07:18:28 |
Den smager helt ok
|
Boenne
2016-03-18 07:01:41 |
Smager dejligt! Dog havde jeg kun den halve mængde sødemiddel i og knap hele den angivne mængde vanillepulver.
|
KitP
2017-03-10 14:58:44 |
super opskrift - har dog brugt skyr, det er fint at bruge
|