Sæt ovnen på 180 grader.
Pisk æggeblommerne med sødemiddel. Tilsæt vand og revet citronskal.
Kog massen i et vandbad ved svag varme, og rør godt rundt i den til massen tykner.
Tag gryden af varmen.
Tilsæt salt og sødemiddel (smag til med sødemiddel, da sødeevnen varierer fra mærke til mærke) til æggehviderne,
og pisk dem stive. Vend forsigtigt de stiftpiskede hvider i de varme æggeblommer.
Kom massen i en tærteform, der måler 28 cm i diameter.
Bag tærten i ovnen i 35 min., til overfladen er blevet gylden.
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Mellemmåltider, Kage og dessert |
Michelle
2015-05-01 19:45:18 |
Ingen klid?
|
Mia Petersen
2015-07-08 09:23:16 |
Nej, ingen klid.
|
Christina Jensen
2015-08-30 17:17:24 |
slem skuffelse .. lignede mest af alt en mislykket æggekage
|
Lonnie
2016-03-20 21:09:31 |
Virkelig elendig, smager forfærdeligt - lav citron fromage istedet
|
Erik Kornerup
2016-04-12 20:13:20 |
Æggekage med citron - spild af tid at lave lav den til frokost i stedet
|
Helmej
2018-08-26 16:50:52 |
Smager forfærdeligt .... også efter flere skefulde sukker.
|