Creme brulee

Sådan gør du

Varm mælken op til kogepunktet.
Pisk æg med sødemiddel og vaniljepulver og hæld langsomt den varme mælk i, samtidig med at man pisker.
Hæld massen i forme og sæt dem i vandbad i ovnen i 30 min. ved 150 grader.
Derefter køles de helt af.
Drys til sidst lidt strø over og smelt det med en gasbrænder.

 

Noter

Afhængig af hvilken filosofi man kører på LCHF, skal strø erstattes med Stevia eller Erythritol sødemidler

 

2 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.