Varm ovnen op til 200 grader.
Bland alle ingredienserne godt, og hæld dem i en aflang bageform.
Dejen skal være mindst 1, 5 cm i højden.
Lad dejen være i ovnen i 10-15 min. Når brødet er bagt, tages den straks ud af formen.
Smager fantastisk med fx hytteost og laks eller rejer på.
2 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Mellemmåltider, Brød |
Karina Ella Escherich
2015-03-21 07:17:09 |
De smager super godt, men jeg bagte dem 5 minutter mere end der står.?
|
Karina Ella Escherich
2015-03-21 07:22:23 |
Jeg lavede det i muffin forme?
|
daltrolden
2016-02-13 00:38:41 |
Hvis man som jeg, ikke tåler moderne hvede, kan bruge speltklid, det kan bestilles over nettet eller i helsekostbutik.
|
hellej
2017-08-07 20:30:58 |
Mangler der ikke noget bagepulver i denne opskrift?
|
Heidi
2019-01-05 15:32:04 |
Hvor lang tid skal det mon bage ?
|