Kyllingesuppe med grøntsager

Sådan gør du

Kom kyllingefond og vand i en gryde og varm op til væsken koger. Kom kyllingelår i og lad det koge ved svag varme i omkring 15 minutter. Tag lårerne op og pil kødet af. Brug ikke skindet.

På samme tid, hak grøntsagerne og kom dem i en varm gryde med olivenolie. Steg dem ved svag varme i omkring 10 minutter.

Kom grøntsagerne og laurbærblade i gryden med kyllingefond og lad det koge i omkring 10 minutter. Tilsæt shiratakiris og kyllingekød og kog 5-6 minutter.

Smag til med peber og salt.

 

 

4 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ, Shirataki

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.