Laksetartar

Sådan gør du

Laksetartar er en god opskrift til slankekur, da den indeholder masser af proteiner og god fedt. Husk at bruge laks der har været frosset.

Skær laksen i små tern, med en meget skarp kniv.

Kom laksen i en skål med krydderier, eddike og sovser.

Sæt det i køleskaber i 30 minutter.

Hak løg, dild og persille fint og kom det i skålen. Bland det godt sammen og sæt i køleskabet i 30 minutter.

Tag det ud af køleskabet og lad det trække i 10-15 minutter, så det ikke er så koldt.

Anret det på agurkeskiver, dukanknækbrød, ristet dukanbrød eller alene med lidt salat.

 

 

3 prs. 1 t 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.