Laksetartar er en god opskrift til slankekur, da den indeholder masser af proteiner og god fedt. Husk at bruge laks der har været frosset.
Skær laksen i små tern, med en meget skarp kniv.
Kom laksen i en skål med krydderier, eddike og sovser.
Sæt det i køleskaber i 30 minutter.
Hak løg, dild og persille fint og kom det i skålen. Bland det godt sammen og sæt i køleskabet i 30 minutter.
Tag det ud af køleskabet og lad det trække i 10-15 minutter, så det ikke er så koldt.
Anret det på agurkeskiver, dukanknækbrød, ristet dukanbrød eller alene med lidt salat.
3 prs. 1 t 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |