Efterårssuppe med oksekød

Sådan gør du

Fedt skæres fra Oksespidsbryst og skæres i store tern – det krymper lidt under tilberedningen.

Gulerødder, porrer og løg skæres i grove stykker.

Det hele kommes i en gryde, krydres med lidt peber, og tildækkes med vand. Tilsæt bouillonterning/fond, så det passer til mængden af vand.

Lad suppen simre mindst 3 timer, så kødet er supermørt. Smag til med salt, men vær varsom, der er jo også salt i bouillon.

 

 

5 prs. 3 t 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.