Denne opskrift kan spises, som den er her på grønsagsdage, og ellers fjern champingon og flåede tomater - så er det nemlig ok på protein dage, samt i angrebsfasen.
Kalkun bacon eller skinke med lav fedt og salt indhold ligges på bagepapir. Hæld en 1/2 dåse flåede tomater i en lille ovenfast skål (uden tomater, hvis du har protein- eller angrebsdage)
Æg + æggehvide mixes med lidt skummetmælk og en smule salt og peber – kommes derefter i lille ovenfast skål
Skær champignon i skiver og læg det på bagepapir, sammen med bacon. (uden champignon, hvis det er protein- eller angrebsdage)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Det hele kan stå på den samme bageplade.
Bacon tages ud og ligges på et stykke køkkenrulle, når det er sprødt for at tage evt fedt rester.
Ellers er det ca. færdigt samtidigt efter 10-15 min. afhængigt af ovnen. Det vigtigste er at æggene er færdige.
Kan evt. spises med lidt hytteost.
Til LCHF kan man udskifte skummetmælk med fløde
1 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Morgenmad, Fjerkræ |