Farsbrød med æg

Sådan gør du

Hak persille, løg, chili og hvidløg.
Rør alle ingredienser på nær hårdkogte æg, ost og skinke, sammen.
Læg halvdelen af farsen i bradepanden, læg de hårdkogte æg i på langs, læg resten af farsen ovenpå og form som et brød.
Soft cheese smøres oven på farsbrødet og skinken lægges ovenpå.
Sæt i ovn ved 200 g i ca. 45 min, tages ud og hvil 10-15 min.

Noter

På LCHF må der gerne anvendes en fars med højere fedtprocent og benyt en fed smøreost

4 prs. 1 t 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.