Fisk og muslinger i mikrobølgeovn

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg og skær torskefileten i 3-4 store stykker.
Steg løg og hvidløg på en pande og når det begynder at få lidt farve, tilføj hakket tomat, paprika og persille. Læg torskestykkerne i sovsen og lad det koge ved svag varme omkring 5 minutter.
Læg et stykke bagepapir på en dyb tallerken og hæld sovsen og torsken ovenpå. Tilføj laks og muslinger og luk bagepapiret sammen, så det bliver til en pakke. Sæt tallerkenen i mikrobølgeovn ved højeste effekt i omkring 3 minutter.
Tag pakken ud og prøv at skære i et stykke torsk, for at se om det er ordentlig tilberedt. Hvis ikke sættes det i mikrobølgeovn lidt længere.

 

 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.