Hak løg og hvidløg og skær torskefileten i 3-4 store stykker.
Steg løg og hvidløg på en pande og når det begynder at få lidt farve, tilføj hakket tomat, paprika og persille. Læg torskestykkerne i sovsen og lad det koge ved svag varme omkring 5 minutter.
Læg et stykke bagepapir på en dyb tallerken og hæld sovsen og torsken ovenpå. Tilføj laks og muslinger og luk bagepapiret sammen, så det bliver til en pakke. Sæt tallerkenen i mikrobølgeovn ved højeste effekt i omkring 3 minutter.
Tag pakken ud og prøv at skære i et stykke torsk, for at se om det er ordentlig tilberedt. Hvis ikke sættes det i mikrobølgeovn lidt længere.
1 prs. 15 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |