Burgerboller:
Æggehvider piskes stive, 1 spsk. skyr og havreklid vendes i og “dejen” sættes på pladen som 2 store klatter.
Bages ved 190 gr. i ca. 10 minutter på bagepapir. Hold øje med dem!
Fiskebøf/ frikadeller:
Rør det hakkede fiskekød sammen med peber, finthakket chili, hakket løg, presset hvidløg, ingefær og æggehvider. Form fiskefarsen til 2 burgerbøffer og 4 frikadeller og steg dem i ovnen ved 190 gr. i ca. 35 min på bagepapir.
Dressing:
2 spsk. skyr røres med citronsaft, purløg, persille og friskkværnet peber.
Fyld:
Skræl gulerødderne og skær dem i fine stave eller i flade strimler, det samme med agurken.
Vask salaten og del den i blade.
Burgerbollerne lunes og smøres med dressingen på både over- og underbollen.
Salaten lægges på bunden sammen med gulerodsstave, salat og agurk.
Velbekomme :)
2 prs. 45 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fisk og skaldyr |