Tag en stor skål og pisk æg og tilsæt finthakket løg, hakket frisk dild, salt og peber.
- Kør torsken (sej, kuller eller anden hvid fisk kan også bruges) igennem en kødhakkeren en enkelt gang og ellers anvend en blender eller en anden slags hakkemaskine. Det er vigtigt at kødet ikke bliver hakket, som den fiskefars man køber i supermarkedet. (den er af meget dårlig kvalitet og man får nogle underlige gummiagtige fiskefrikadeller af den)
Konsistensen af farsen skal nemlig være lignende oksefars.
- Bland torsken sammen med æg, mælk og krydderier og rør sammen til en ensartet masse.
- Sæt blandingen i køleskabet et kvarter.
- Sprøjt lidt olie på en non-stick pande (el. med en serviet) og form frikadeller med en ske, som man former normale frikadeller. Steg en enkelt frikadelle først og prøv den, hvis den er for tør, kan der evt. tilsættes en lille smule skummetmælk til blandingen. Steg frikadellerne ved mellemhøj til høj varme, til de får en sprød skorpe.
Til LCHF kan der benyttes fløde i stedet for mælk
2 prs. 45 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fisk og skaldyr |
jeanneemini
2015-04-19 18:40:52 |
Hvor mange deller må man spise på en dag?
|
Anita Hansen
2016-03-03 10:43:15 |
Indtil du får fiskeskæl?
|
Signe Starup
2016-06-10 08:38:46 |
Hvor mange stk bliver der??
|