Solbærgelè:
1½ dl fun one solbær
1½ dl vand
4 blade husblas
Lav solbærgelè mindst 4 time før spise tid så det kan størkne.
Læg husblads i koldt vand ca 10 min.
saft+vand varmes op til mindst 70 grader,knuger vandet ud af husblasen og kom dem i gryden lad det smelte og hæld så saften i en lille skål eller ligende. i køleskab til det er stift.
Forloren Hare:
Bland fars men hakket løg, æg, havreklid, mælk, vand og smag til med salt, peber og paprika.
Form det og lag i et ildfastfad, røget skinke lægges over. hæld noget væde ved, evt. det som skal bruges til sovs eller bare lidt vand.
Steges i ovn ved 200 grader i 45-60 min
Sovs:
Rør maizena ud i vand
Madlavningsfløde, mælk, oksebouillonterning hældes i en gryde varmes op og når det begynder at koge jævnes det med maizena. Kom kulør i.
Smages til med salt,peber,solbærgelè og evt paprika.
Til angrebsfasen laves det uden sovs.
2 prs. 1 t
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |
Grete Rønnow
2016-05-12 14:12:24 |
Hvor meget havreklid skal der bruges?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-05-16 11:19:52 |
4 spsk. det er rettet nu
|
Butterflie
2016-05-17 15:27:20 |
må man spise det i angrebsfasen?
|
Butterflie
2016-05-17 15:28:19 |
ups! så først nu at den så bare laves ude sauce
|
Mikkel C
2017-03-14 17:23:03 |
Kan det ikke blive lidt mere udpenslet for meget af mælken og vandet der skal i farsen og hvor meget der skal bruges i sovsen? Går ikke ud fra, at der skal 3 dl vand i farsen eller hvordan?
|