Frittata med laks og krydderurter

Sådan gør du

Fjern skind og ben på laksen og bryd fiskekødet i mindre stykker.
Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm en pande, til den er middelvarm. Hæld så æggeblandingen på panden og fordel laksekødet ovenpå.
Steg det, til frittataen er stivnet - løft forsigtigt kanten, når den er stivnet og vip panden let, så resten af den flydende æggemasse løber bagom og stivner.

 


 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.