Fyldt kyllingebryst

Sådan gør du

Hak soltørrede tomater og basilikum og bland sammen med hytteost og krydderier.

Skær en lomme i længden af kyllingbrysterne og kom blandingen ind i lommerne. Brug tandstikker til at lukke lommerne.

Kom olien på en pande og varm den op ved mellemhøj varme. Kom kyllingebrysterne på panden og steg til de er gyldenbrune.

Skru lidt ned for varmen til mellemlav varme. Kom eddike og kyllingeboullion på panden og steg videre i nogle minutter, til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen af og lad sovsen koge yderligere nogle minutter indtil den får en lidt tykkere konsistens. Smag til med salt og peber.

Servér de fyldte kyllingebryster med sovsen over.

Noter

På LCHF brug almindelig hytteost

4 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet
Kategorier Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.