Hak soltørrede tomater og basilikum og bland sammen med hytteost og krydderier.
Skær en lomme i længden af kyllingbrysterne og kom blandingen ind i lommerne. Brug tandstikker til at lukke lommerne.
Kom olien på en pande og varm den op ved mellemhøj varme. Kom kyllingebrysterne på panden og steg til de er gyldenbrune.
Skru lidt ned for varmen til mellemlav varme. Kom eddike og kyllingeboullion på panden og steg videre i nogle minutter, til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen af og lad sovsen koge yderligere nogle minutter indtil den får en lidt tykkere konsistens. Smag til med salt og peber.
Servér de fyldte kyllingebryster med sovsen over.
På LCHF brug almindelig hytteost
4 prs. 30 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet |
Kategorier | Aftensmad, Fjerkræ |