Fyldte muslinger

Sådan gør du

Nem Dukan opskrift til grøntsagsdagene i vekselfasen. God som tapas eller forret.

Vask muslingerne godt og kog/damp dem derefter i et par cm. vand i 7-10 minutter. Husk at kassere de muslinger der ikke åbner sig.

Hak hvidløg og persille meget fint. Hak peber, tomat, løg og rejer fint og kom det i en skål med olie, eddike, salt og kommen.

Når muslingerne er kogte og er kølet lidt ned, fjernes den øvre skal, altså der hvor kødet ikke sidder fast i. Hvis man har tid, kan kødt godt løsnes i skallen.

Sæt de halve muslinger på en tallerken eller et fad og hæld en skefuld af grøntsags-rejeblanding ovenpå hver musling og de er klar til servering.

 

6 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.