Nem Dukan opskrift til grøntsagsdagene i vekselfasen. God som tapas eller forret.
Vask muslingerne godt og kog/damp dem derefter i et par cm. vand i 7-10 minutter. Husk at kassere de muslinger der ikke åbner sig.
Hak hvidløg og persille meget fint. Hak peber, tomat, løg og rejer fint og kom det i en skål med olie, eddike, salt og kommen.
Når muslingerne er kogte og er kølet lidt ned, fjernes den øvre skal, altså der hvor kødet ikke sidder fast i. Hvis man har tid, kan kødt godt løsnes i skallen.
Sæt de halve muslinger på en tallerken eller et fad og hæld en skefuld af grøntsags-rejeblanding ovenpå hver musling og de er klar til servering.
6 prs. 25 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |