Kødet brunes i en gryde eller på en pande. Hakket løg tilsættes, og det samme gør de øvrige ingredienser på nær peberfrugter, ost og parmaskinke. Lad kødet simre, gerne en times tid, så det er dejligt mørt, og indtil væsken er kogt ind.
Så er jeg klar til at “fylde på” :-)
Skær peberfrugterne over i halve, rens dem og kom kødet i. Drys lidt revet ost ovenpå hver af dem.
Fjern fedtkanten fra parmaskinken og pak derefter 1-2 skiver skinke omkring hver af dem. De sættes derefter i ovenen i omkring 30 minutter ved 225 grader.
Brug almindelig fed ost på LCHF
2 prs. 1 t 45 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad |