Skær kyllingen i små stykkker og hak løg.
Kom olien på en pande og steg kylling og løg 3-4 minutter. Tilsæt æg og steg endnu et par minutter.
Skær foden af svampene, læg dem med bunden i opad og drys krydderierne over dem. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 6-7 minutter eller indtil de bliver lidt bløde og mørke i farven.
Tag svampene ud af ovnen og fyld kylling og æggeblandingen i dem. Drys ost ovenpå og sæt i ovenen igen i 1-2 minutter indtil osten er smeltet.
Serveres straks efter de tages ud af ovnen.
Til LCHF brug en fed ost
2 prs. 25 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |