Fyldte portobellosvampe med kylling

Sådan gør du

Skær kyllingen i små stykkker og hak løg.

Kom olien på en pande og steg kylling og løg 3-4 minutter. Tilsæt æg og steg endnu et par minutter.

Skær foden af svampene, læg dem med bunden i opad og drys krydderierne over dem. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 6-7 minutter eller indtil de bliver lidt bløde og mørke i farven.

Tag svampene ud af ovnen og fyld kylling og æggeblandingen i dem. Drys ost ovenpå og sæt i ovenen igen i 1-2 minutter indtil osten er smeltet.

Serveres straks efter de tages ud af ovnen.

Noter

Til LCHF brug en fed ost

2 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.