En tilpasset thai opskrift, der er god som tilbehør. Den er stærk pga. chilien, men her kan man selv tilpasse til egen smag. Hvis man vil have den rigtig stærk, kan man tilføje en chili mere og ønsker man den mildere, kan man lave den med en chili mindre.
Chili og hvidløg hakkes og derefter knuses og blandes de i en morter eller hvis man vil gøre det lidt nemmere, kan man gøre det i en blender. De to ingredienser skal være helt smadrede. Kom det i en skål.
Tomat, squash og gulerod skæres i julienne, bønner skæres i 1 cm lange stykker og blandes med resten af ingredienserne i skålen med blandingen af chili, bønner og hvidløg. Rør godt rundt og lad det trække 5 min. før det serveres.
De tørrede rejer er valgfrie, da de kan være svære at finde. Nogle kinesiske købmænd har dem. Man kan vælge at komme lidt rejer i lage i i stedet.
Til LCHF kan man komme lidt ristede peanuts ovenpå
1 prs. 10 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt) |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad |