Grillet krydderlaks

Sådan gør du

Laks der er godt krydderet og stegt ved høj varme på grillen er en opskrift der er perfekt til dukan kuren.

Skær laksen i skiver, der er et par centimeter brede.

Bland krydderier sammen og grind dem i kødet på laksen. Lad det hvile 15-20 minutter. Kom lidt olivenolie på skindsiden af laksen inden den kommes på grillen.

Tænd for grillen og læg lakseskiverne med skindsiden nedad ved mellemhøj varme. Beregn 8-12 minutter afhængig af tykkelsen og hvordan du bedst kan lide laksen stegt.

Vend skiverne og steg ved meget høj varme på den anden side i omkring 1-2 minutter.

 

 

 

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.