Laks der er godt krydderet og stegt ved høj varme på grillen er en opskrift der er perfekt til dukan kuren.
Skær laksen i skiver, der er et par centimeter brede.
Bland krydderier sammen og grind dem i kødet på laksen. Lad det hvile 15-20 minutter. Kom lidt olivenolie på skindsiden af laksen inden den kommes på grillen.
Tænd for grillen og læg lakseskiverne med skindsiden nedad ved mellemhøj varme. Beregn 8-12 minutter afhængig af tykkelsen og hvordan du bedst kan lide laksen stegt.
Vend skiverne og steg ved meget høj varme på den anden side i omkring 1-2 minutter.
2 prs. 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |