Grillstegt tun

Sådan gør du

Hak krydderurterne fint, og findel laurbladene i en morter.
Læg det hele i en skål og tilsæt lidt citronsaft, olie og sennepskorn. Bland det hele godt, og smør så hver skive tun med marinaden.
Steg tunen ca. 2-3 min. på grill (eller på en pande med lidt olie) på hver side ved høj varme og overhæld den med marinaden. Pas på tunen ikke bliver stegt for meget, så kan den blive tør.

 

 

2 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.