Skær alle grøntsagerne i tynde skiver, gerne med mandolinjern. Grønkål skæres i nogle små mundrette stykker. Man kan selvfølgelig vælge kun at bruge nogle eller en enkelt af grøntsagerne.
Læg dem på en bageplade med bagepapir. Sprøjt lidt olivenolie ud over dem. Vend dem og sprøjt lidt olivenolie ud over den anden side. Grønkål olieres separat, da den først skal ind når temperaturen sænkes.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Sæt bagepladen ind og lad den stå til de begynder at få lidt farve (10-20 min.). Skru derefter temperaturen ned til 100 grader og lad dem stå yderligere et stykke tid (15-45 min. afhængig af grøntsag). Når temperaturen sænkes, lægges grønkål på pladen. Prøv af og til om de forskellige grøntsager er blevet sprøde, tomat kan godt tage lidt ekstra tid. Grønkålen må ikke blive brun.
Vær opmærksom på at nogle af grøntsagerne kan være færdige før andre, så det er smart at dele dem op i områder på bagepladen, så de er nemme at komme til og tage ud.
Til sidst drysses chipsene med krydderier efter smag og behag.
Spis evt. med dip og kombinér med kødchips.
3 prs. 45 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Vegetar |