Grøntsagsgratin

Sådan gør du

Grøntsagerne koges og skæres i små stykker.

Æggene deles – vinsyren tilsættes hviderne, der piskes meget stive – friskosten kommes i æggeblommerne sammen med salt og “Sød”

Friskost og æggeblommer m.v. piskes godt sammen med en håndmikser

Begge æggemasser “foldes” nu forsigtigt samme.

En portion forkogte grøntsager vendes forsigtigt i, så du ikke slår luften ud af æggemassen.

Hældes i et smurt ovnfast fad.

Og ind i ovnen v/ ca. 175 grader i omkring 45 minutter og den rejser sig stolt i varmen.

Man kan jo frit vælge, hvad kød, man vil spise til – eller evt. vende nogle tern af skinke eller kylling direkte i gratinen.

Noter

På LCHF brug almindelig friskost og benyt Stevia eller Erythritol sødemidler

 

1 prs. 1 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.